Bangkok igen

Den har gangen tycker jag faktiskt att det ar valdigt trevligt att vara i Bangkok! Kanske inte bara pa grund av det trevliga sallskapet utan ocksa for att jag vid det har laget borjat vanja mig vid smuts, for mycket trafik och underliga lukter.
Efter nagra dagar hemma hos Nora akte vi i alla fall forst till provinshuvudstaden i Ayutthaya for att besoka olika kanda monument. Darefter tog vi det valfyllda taget till Bangkok dar vi nu kommer befinna oss fram till tisdag.

Forsta natten bodde vi gratis pa ett backpackingstalle. Stallet "Stay Over" var faktiskt ett riktigt bra kap om man reser runt som ensam backpacker. Dock sov vi inte sarskilt bra den natten da vart "rum" var ett talt pa taket av byggnaden. Vi insag dessutom att detta talt var pa tok for varmt for att kunna sova i och fick darfor lagga oss pa en filt under bar himmel. Lite halvmysigt forsta timmen, men da vi snart insag att John Blund befann sig langt bort fran detta tak beslot vi oss for att dagen darpa flytta till Khao Sarn Road, dar vi nu bor.

Pa taket sov vi hur som helst tillsammans med en indisk kille som varit pa resande fot i 3 ar. Det enda han agde var en plaspase med en filt, tva kalsonger, tva t-shirts och tre jongleringsbollar. Bollarna var hans levebrod. Han jonglerar pa Khao Sarn om dagarna och far oftast ihop lagom mycket pengar for mat och husrum. Da pengarna inte racker till spenderar han natterna under bron nara Khao Sarn, vilket han tycker ar ganska mysigt.
Tank att det finns manniskor som lever som han.



Taksviten

Wayan goes Linda, eller rattare sagt Luk Dtao goes Faa (vara thainamn bebisskoldpadda och himmel)


Bangkokmorgon


Nora

X-team

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0